Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarlarıyla buluştu.
Körfez Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve Körfez’in 36 mahalle muhtarı ve sivil toplum kuruluşları düzenlenen programda buluşan Başkanlar, yapılan hizmetler hakkında katılımcılara bilgiler verdiler. Programda katılımcı yönetim anlayışı ile başarıları hep birlikte getireceklerini ifade eden Başkan Baran, “Kısa sürede birçok hizmeti ilçemize kazandırmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Seçim sürecinde siz değerli halkımıza vaat ettiğimiz projelerimizin yüzde 50’sini hayata kazandırdık. Bir gün bile durmadan ekiplerimizle ve sizlerle birlikte el ele vererek ilçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Yapılan bu güzel ve başarılı hizmetlerin en büyük kaynağı, güçlü bir hükümete sahip olmamızdır. İktidarımız 13 yıldır ülkemizi kalkındırarak dış güçlere karşı savaş açtı. Allah razı olsun halkımız milletimiz hiçbir zaman desteğini bizlerden esirgemedi. Ülkemiz adına oynan bu kirli oyunlara milletimiz 7 Haziran’da dur diyecek” ifadelerini kullandı.
Baran’ın ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Körfez hızla gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. Büyümenin ve gelişmenin sürmesinde sizlerin payı çok büyüktür. Medeniyet yol yapmaktır, halkımızı mağdur etmemektir. Arkadaşlar ülkemizin istikrarını bozmayalım ve 2023 hedeflerine birlikte yürüyelim. Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz, 7 Haziran’da sandıklarımıza sahip çıkalım” dedi.
Körfez halkı içinde önemli bilgiler veren Başkan Karaosmanoğlu, “Cumhuriyetimizin 100. yılında Körfez ilçemizde halkımız ulaşımını metro ile sağlayacak. Belediye başkanımızla sürekli iletişim halindeyiz. Sizlere nasıl daha iyi hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz, bundan hiçbir zaman şüpheniz olmasın. Planlanan çalışmalarımız devam ediyor. Kamyon garajımızı planladık ve kısa bir süre sonra projesine başlayacağız” ifadelerini kullandı.
Düzenlenen kahvaltı programı STK temsilcileri ve mahalle muhtarlarının soru cevap şeklinde devam etti. İstek ve talepleri yerinde dinleyen Başkanlar, gerekli talimatları da vererek gelen talepleri çözüme kavuşturdu.