Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde yaptırılan, Yuvacık Doğa evleri sahipleri yapılan törenle anahtarlarını aldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konut’un birlikte yaptırdığı, Yuvacık Doğa evleri sahipleri anahtarlarını aldı. Paşadağ mahallesinde düzenlenen anahtar teslim törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel sekreter Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kent Konut Genel müdürü Yalçın Özen ve ev sahipleri katıldı.
Kocaeli’de bugüne kadar 10 bin konut açtıklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnsan başını sokacak bir konut arzu ediyor. Bu pek çoğumuzun ilk defa aklına gelen bir şeydir. Fakat bazen insanlar yanlışlar yapıyor. Bakıyorum konuttan önce araba alıyor. Ama doğru bir şey değil. Araba para götürür. Ama başımızı sokacak mutlaka bir konutun olması, bize ayrı bir güven, ayrı bir huzur veriyor. Bizde Kocaeli’nde bugüne kadar 10 bin konutu açtık. Vatandaş tercih ediyor bizi. Vatandaş TOKİ ve Kent Konut’a güven duyuyor. Kooperatiflerde bu güven olmuyor. Çok defa çamura batan, perişan olan yıllarca, 5,10 belki 20 yıl içinde bitmeyen kooperatifler biliyorum. Binalarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmanın ardından aileler, Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun elinden anahtarlarını aldılar. Anahtar teslim törenin ardından ailelere verilen yemekle tören sona erdi.