Gebze Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okulları için kayıtlar başladı.
Okulların tatile girmesinden sonra açılacak olan ücretsiz yaz spor okullarına kayıtlar 8-19 Haziran tarihleri arasında alınacak. 17 farklı branşta faaliyet gösterecek olan yaz spor okullarına kayıt yaptıran çocuklar, yaz aylarını dolu dolu geçirebilecek. Yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, karate, güreş, jimnastik ve atletizm gibi branşlarının yanı sıra resim, gitar, keman, bağlama, tiyatro, ebru, İngilizce gibi dersler de verilecek.
Gebze Belediyesi yaz spor okulları kayıtları, GESMEK Kurs Merkezi, Gebze Metin Oktay Stadı Gebze Kapalı Spor Salonu, Kroman Çelik İlköğretim Okulu Spor Salonu, Emlak Konut Ortaokulu, M. Üstündağ İlköğretim Okulu Spor Salonu ile tüm halı sahalara yapılabilecek. Kayıt yaptırmak isteyen 2001-2008 doğumlu öğrencilerin nüfus cüzdanı fotokopisi, sağlık raporu ve ikametgah senedi ile birlikte başvuru yapması gerekir. Çocuklarını yaz okullarına kaydetmek isteyen aileler Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün telefon numarasından ve belediyenin internet adresinden bilgi alabilecek.
Konuyla ilgili konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Çocuklarımızın yaz tatillerinde boş zamanlarını en verimli şekilde geçirirken yeteneklerini geliştirecek yaz spor okulumuz bu yıl da dolu dolu bir faaliyet programıyla evlatlarımıza hizmet verecek. Boş zamanlarını sporla dolu dolu geçirmek isteyen evlatlarımızı ücretsiz yaz spor okullarımızın çatısı altına davet ediyorum” dedi.