İZGİAD Başkanı Yusuf Erenkaya ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.
Kısa adı İZGİAD olan İzmit Genç İşadamları Derneği Başkanı Yusuf Erenkaya ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz haftalarda yapılan kongre sonunda İZGİAD Başkanlığına seçilen Yusuf Erenkaya ve beraberindekilerin Doğan’ı ziyareti sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Yusuf Erenkaya, projeleri hakkında Başkan Doğan’a bilgi verip görüş alış verişinde bulundu.
İzmit’in her geçen gün değişip geliştiğini söyleyen Başkan Doğan, “Özellikle genç işadamlarımızın şehrin gelişimi için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Sizlerin yapmış olduğunuz girişimler ve projeler, bizim İzmit’i dünyada tanınan bir şehir yapma yolundaki çalışmalarımızı destekleyecek. Amacımız sanayi şehri olarak tanınan şehrimizi sahip olduğumuz tarihi ve kültürel değerlerimizi ortaya çıkararak bir turizm şehri yapmaktır. İzmit Belediyesi olarak bu alanda hayata geçirdiğimiz sayısız projemizle önemli aşamalar kat ettik” dedi.
Başkan Doğan’ın İzmit’te başarılı bir belediyecilik hizmeti verdiğini dile getiren İZGİAD Başkanı Yusuf Erenkaya, “Yatırımlara ve istihdama olan desteğiniz hepimiz çok iyi biliyoruz. Başkanımızın fikirleri ve paylaşımları bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.