GESMEK Gaziler Kurs merkezinde 4 branşta eğitimlerini tamamlayarak mezun olan 80 kursiyerin ürünlerinin yer aldığı yılsonu sergisi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve protokolün katıldığı törenle açıldı.
Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları’nda yılsonu sergileri devam ediyor. GESMEK’te 8 aylık eğitim dönemini tamamlayan kursiyerler, sertifikalarına kavuşuyor. GESMEK Gaziler Mahallesi Kurs Merkezi’nde eğitimlerini tamamlayan kursiyerlerin el işi ürünleri yılsonu sergisinde beğeniye sunuldu. Yılsonu sergisinin açılışına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayarak, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Başkan Köşker’in eşi Ragibe Hanım katıldı.
“GESMEK, siz değerli kursiyerlerimizin katılımları ve destekle büyüyen çok büyük ve hünerli bir aile oldu” diyen Başkan Köşker açılış konuşmasında, “8 aylık eğitimde sebat ettiniz ve hocalarınızın himayesinde farklı branşlarda uzmanlaştınız. Bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim” dedi.
GESMEK’e her yıl başvuran binlerce Gebzeli’nin hünerlerine hüner kattığını, meslek edindiğini dile getiren Başkan Köşker, Gebzelilerin GESMEK kursları sayesinde yeni çevre ve dostluklar edindiğini de sözlerine ekledi. Konuşmanın ardından protokol üyeleri tarafından öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Protokol ve kursiyerler tarafından açılış kurdelesinin kesildiği sergiyi gezen konuklar, GESMEK kursiyerleri tarafından hazırlanan el işi göz nuru ürünleri çok beğendi. GESMEK Gaziler’de 4 branşta 80 öğrenci mezun olarak sertifikalarına kavuştu.