Bu yıl düzenlenen 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda hafta sonu da bir çok yazarın söyleyişiyle devam edecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl düzenlediği 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda hafta sonu yazarlar geçidi devam edecek. Kocaeli Kitap Fuarı’nda hafta sonu 35 söyleşi ve 203 imza etkinliği kitapseverleri bekliyor.
Fuarda cumartesi ve pazar günleri 35 söyleşi ve 203 imza etkinliğinin yanında kapsamında 23 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te Uluslararası Fuar Merkezi’ndeki Yahya Kaptan Konferans Salonu’nda bir çok yazar okurlarıyla buluşacak. Salon 23 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de gazeteci ve televizyoncu Balçiçek İlter ile saat 18.00’de sosyal medya fenomenlerinden komedyen Ceyhun Yılmaz’ı ağırlayacak. Okurlar söyleşilerin ardından hayranı oldukları isimlere kitaplarını imzalatacak.
Fuarın son günü olan 24 Mayıs Pazar günü de Kitap Fuarı’nda yazarlar geçidi devam edecek. Pazar günü Yahya Kaptan Konferans Salonu’nda saat 14.00’te iletişim psikolojisi uzmanı Doğan Cüceloğlu sevenleriyle beraber olacak. Aynı salonda saat 16.00’da ise gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak okurlarıyla bir araya gelecek.