İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tedavi gördükleri hastanelerde hastaları ziyaret ederek onlara moral vermeye devam ediyor.
Son olarak Derince Araştırma Hastanesi Genel Cerrah Servisinde yatan Cavit Kürelci ve Emine Alkan’ı ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, hastaların durumlarıyla ilgili doktorlarından bilgi alarak, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette konuşan Başkan Doğan, “Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Hastalıkta, sağlıkta biz insanlar için. Önemli olan sağlığımıza özen göstermek, tedbirli olmak ve önlemleri almaktır. Cavit Beyi ve Emine Hanımı iyi gördüm. Daha da iyi olacağına eminim" dedi.
Ziyareti esnasında hastane ve sağlık sektörüyle ilgilide genel bir değerlendirme yapan Başkan Doğan “Sağlık alanında şehrimiz gerecekten iyi durumda. Türkiye ortalamasına bakıldığında ve özellikle bundan on yıl öncesine gidildiğinde inanılmaz bir gelişme gösterdiğini hepimiz görüyoruz. Konteynırda prefabrikte hizmet veren hastaneler varken şimdi Türkiye’nin en güzel hastanelerine dönüştü. Hükümetimizin yürüttüğü başarılı politikalar sayesinde ülkemizde sağlık sektörü çağ atladı” şeklinde konuştu.