Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl yedincisini düzenlediği Kitap Fuarı’nda, konuklarını en iyi şekilde ağırlamak için yaptığı düzenlemelerle dikkat çekiyor.
Antikkapı Restoran ile Seka Park’a ait iki kafe Kitap Fuarı’nda konuklara hizmet veriyor. Özellikle Seka Park Otel tarafından alan içinde hazırlanan kafe okurların uğrak noktaları arasında yer alıyor. Antikkapı Restoran’da ise Hollanda’nın Lentiz Life Collage okulunda okuyan öğrenciler Linda U.D Poll, Youness Laraj, Defne Sinem ve Richella Saclhoe staj yapıyor.
Kitap Fuarı’na gelen okurlar, C Salonu içinde yer alan Antikkapı Restoran’ta yemek yeme imkanı buluyor. Özellikle öğle saatlerinde büyük yoğunluk yaşayan Antikkapı Restoran lezzetli yemekleriyle beğeni görüyor.
Bunun yanı sıra Seka Park Otel de, A Salon içinde konuklar için bir dinlenme alanı oluşturdu. Okurlar, çay kahve keyfini burada yaşarken aldıkları kitapları da rahat koltuklarda inceleme fırsatı buluyor. Kafenin önemli söyleşilerin düzenlendiği Yahya Kaptan Salonu’na yakın olması kitapseverler tarafından beğeni görüyor. Söyleşi öncesi ve sonrasında Seka Park Otel’in düzenlemesini yaptığı kafe bu nedenle rağbet görüyor.
Fuarın girişinde ise yine Seka Park Otel tarafından kurulan bir büfe yer alıyor. Kitap Fuarı’nın konukları bu büfeden de yine çay, kahve, ayran, su, simit, açma ve börek gibi yiyecek ile içecekleri satın alabiliyor.