Göreve yeni gelen İzmit Yelken Kulübü Başkanı Güven Bozdağ, Kağıtspor kulübü Başkanı Yücel’i ziyaret etti.
Geçtiğimiz ay yapılan kongre ile göreve gelen İzmit Yelken kulübü Başkanı Güven Bozdağ, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Başkanı İslam Yücel’i ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. Kağıtspor kulübü gibi köklü geçmişe sahip kulüpler arasında yer alan İzmit Yelken kulübü Başkanı Güven Bozdağ, önümüzdeki yıllarda yapacakları çalışmaları ve hedeflerini Yücel’e anlattı.
İzmit Yelken Kulübü Başkanı Güven Bozdağ, ”Kocaeli, sportif anlamda çok şanlı bir il. Her türlü sporu yapabildiğimiz çok güzel bir kentimiz var. İzmit Yelken kulübü gibi önemli bir görevi üstelenerek bizlerde yeni göreve gelen genç bir ekibiz. Yelken branşında ise Türkiye’de sayılı kulüpler arasında yer alıyoruz. Amacımız daha çok kentlimizi yelken sporuna yönlendirmek. Kulüp olarak birde kentimizde uluslar arası bir organizasyon daha yapmak istiyoruz. Daha öncede yaptığımız Balkan şampiyonası mükemmel oldu. Bu organizasyonda bizlerden desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz yeni bir şampiyonaya daha destek olacağına inanıyoruz” dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Başkanı İslam Yücel, “1937 yılında kurulan Kocaeli’nin en eski kulübü Kağıtsporumuz, ilimizdeki tüm kulüplerimizin ağabeyi konumundadır. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, tüm takımlarımıza amatör anlamda her türlü desteği sağlıyor. Bugün Türkiye’nin hiçbir ilinde olmayan spor tesislerine sahibiz. Bu imkanları bir zamanlar Avrupa’da görürdük. Ama artık Avrupa’yı geçmiş durumdayız. Kentimizde bir çok uluslar arası yarışmalar düzenleniyor. Bunlar bir zamanlar bizim için hayaldi. Daha da iyi olacağız. Bizlerde Kağıtspor kulübü olarak sportif anlamda Kocaeli’de ki kulüplerimizin her zaman yanında ve destekçisi olacağız” şeklinde konuştu.