Geçtiğimiz ay Kod Adı K.O.Z. filmini izleyen Kağıtspor’un Lider adayları, son olarak Çanakkale Destanının anlatıldığı Son Mektup filmini izledi.
Kağıtspor Akademi projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporculara, vizyon geliştirme ve yaşamlarında hedef koyma pratiğini kazandırmak, gençlerin benliklerinde var olan liderlik vasıflarını ortaya çıkarmak ve bu konuda farkındalık oluşturmayı hedefleyen Liderlik Eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. Eğitim kapsamında lider adayları, geçtiğimiz ay Türk siyasi tarihinin yakın geçmişte yaşadığı ve halen içinde bulunduğu siyasal ve toplumsal süreçleri işleyen Kod Adı K.O.Z. Filmini izlemişti. Lider adayları son olarak Çanakkale Destanının anlatıldığı Son Mektup filmini birlikte izledi.
NCity Sinema Salonundaki Son Mektup filmini Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un lider eğitimi alan sporcuları izledi. Avrupa’da 1914’te Harpte Almanya ile beraber hareket eden Osmanlı İmparatorluğu tarih sahnesinde son yıllarını anlatan filimde yokluklara rağmen milli kahramanlıkların anlatıldığı Çanakkale Deniz Zaferinin sinema filmi oldukça duygu dolu anlara sahne oldu. Çanakkale destanının lider adaylarına daha anlaşılır kılmak için böyle bir etkinlik yaptıklarını belirten Kulüp Genel sekreteri Fatih Özkaraaslan, “Onların bu filmi seyretmelerine öncülük ediyoruz. Çünkü Çanakkale’de ecdadımızın mücadelesini, fedakarlıkları beyaz perdeye çok başarılı bir şekilde uyarlanmış. Filmdeki sahneler bu mücadeleyi çok iyi anlatmış. Öğrencilerimiz bu filmi seyrederek geçmişimize dair birçok bilgiyi ulaşmış olacaklar” dedi.