Şampiyonlar Kulubü Kağıtspor farklı branşlarla 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocukları eğlendiriyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı’na Şampiyonlar Kulubü Kağıtspor, 11 farklı branşla katıldı. Kağıtspor standında branş tanıtımı ile birlikte sporcu kaydı da yapılıyor. Kağıtspor’un maskotu “Seko” ise alanda çocukların gözdesi haline geldi.
28 branşta 71 bin sporcusu, 102 antrenörü bulunan Şampiyonlar Kulubü Kağıtspor, 23 Nisan Şenlikleri kapsamında fuar alanında tanıtım standı açtı. Branş tanıtımının yapıldığı stantta sporcu kaydı da yapılıyor. Çocuklara spor dalları konusunda detaylı bilgi veren eğitmenler, aynı zamanda 11 branş ile sahada bulunuyor.
Bu yılki ana teması “Spor ve Sağlıklı Yaşam” olan 23 Nisan şenliklerinde; Cimnastik, Güreş, Halter, Judo, İzcilik, Karate, Masa Tenisi, Satranç ve Tekvando branşlarıyla çocukları spora teşvik eden Kağıtspor, 195 milli sporcuya da sahip.
Olimpiyat, Dünya, Avrupa ve Türkiye’de birçok şampiyonluklara ve derecelere imza atan Mavi Beyazlılar, maskot Seko’nun maskesini dağıttılar.