Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (KOSİAD) makamında ağırladı.
Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOSİAD) Başkanı Gürol Ciğerdelen ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Büyükşehir misafir odasında gerçekleşen ziyarete KOSİAD Başkanı Gürol Ciğerdelen ve yönetimi katıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “2023 hedeflerine dönük ekonominin büyümenin lokomotifi olan sanayicilerimizin ve iş adamlarımızın başarısı bizi gururlandırıyor. İnsanımızın kaliteli üretimi ve becerikli elleriyle ülkemize sağlanan katma değerli ürünlerin ihracatı da göğsümüzü kabartıyor. Dünyanın farklı ülkeleriyle yarışacak hale gelen sanayici ve iş adamımızın önünü açacak sivil toplum kuruluşların başında KOSİAD gibi dernekler geliyor. Dünyada rekabet fiyat endeksli olabilir ancak doğru marka yapılanması rekabette bize katkı sağlayacaktır. Birde kalite etkeni vardır ki bu da bizim ülkemizde artık ulaşılabilen bir durumdur. AR-GE’de ki önemli çalışmalarda ülkemize büyük kazanımlar sağlayacaktır. Şehrin tüm dinamikleri üretim ve yeni ticari alanlar olarak tabir edeceğimiz yeni mavi okyanuslar bularak daha verimli pazarlar bulmalıdır. Devletimizin imkanları ve fırsatlara dönük çalışmaları çok iyi takip edilmelidir. Başta KOSİAD olmak üzere bu tür derneklerimiz, ülkemize ve insanımıza karşı sorumludur. Bu yük bizlerin ve sizlerin omzundadır. Üyelerinizin gerek Kocaeli gerek ülkemizde gerekse yurtdışında yapılan ticari fuarlarda yer alması da çok önemlidir. Fuarlara katılma anlayışında ki gelişme, ticari pazar alanının genişleyeceği gerçeğini tüm üyelerinizin bildiğini düşünüyorum. Birlikte daha güzel ve güçlü bir ekonomiye sahip Türkiye için daha çok çalışmalıyız” dedi.