Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’in Tepeköy, Çamçukur ve Karapınar köylerini ziyaret etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’in Tepeköy, Çamçukur ve Karapınar köylerini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti ilçe yöneticileri katıldı.
İlk olarak Tepeköy’ü ziyaret ederek burada köylülerle sohbet eden istek ve arzularını dinleyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Köy Muhtarı Recep Karabaş’tan bölgenin son durumu hakkında bilgi aldı. Karaosmanoğlu, "İnşallah yarın çok daha iyi bir Türkiye’de yaşıyor olacağız. Bu gerçekleştirdiğimiz başarılı projeler ve hizmetler başarıların hepsi sizlerin köylümüzün eseridir. Emaneti bir sonraki nesle teslim etmek için ve daha iyi bir Türkiye için gayret ediyor, çabalıyoruz. Bu bilinçle 2002’den beri Türkiye’de ve 2004’ten beri Kocaeli’nde yeni bir çağ açıldı. Artık hep birlikte Yeni Türkiye’yi inşa ediyoruz. Elbette ki geçmişte kaybedilen yıllar kaybedilen değerlerimiz oldu. Ancak Türkiye’nin gerçek gücünü ve hizmet aşkını birleştirince ülkemizi bu noktalara taşıyabildik. Bir kez daha belirtmek isterim ki Yeni Türkiye’yi köylümüzle inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.
Ziyaretine Karamürsel ilçe merkezinin yakın köylerinden olan Çamçukur’u ile devam eden Başkan Karaosmanoğlu ve yanında ki heyet, burada halkın yakın ilgisiyle karşılaştı. Çamçukur köy muhtarı Recep Vonal tarafından karşılanan heyet birlikte köy için gerçekleştirdikleri yatırımları ve görülen eksiklikleri vatandaşlardan dinledi. Karaosmanoğlu "Hepimiz buralara başka yurtlardan göç ederek geldik. Belki dedelerimiz veya daha önceki atalarımız buralara yerleşmek zorunda kaldı. Biz onları hiç unutmadık. Maalesef ki ceddimizin, tarihimizin kutlu değerlerinden bi’haber olanlar oldu. Şanlı geçmişinden nefret edenler, kendini bu milletin hadimi değil, hakimi görenler oldu. Halkından, köylüsünden, çiftçisinden utanan, onları azarlayan, onlara karşı kendisini her zaman üstün görenler oldu. Köylü milletin efendisidir sözünü unutup halka yukarıdan bakanlar oldu. Din sadece camilerde yaşanır diyenler oldu. Ülkenin kutlu geleceğine set çekenler olduğunu hiç unutmadık" dedi.