Kartepe Belediyesi çalışanları arasında her ay belirlenen ayın personeli ödülüne ayın en başarılı birimi olarak seçilen Plan ve Proje Müdürlüğü’nden Evren Filiz ve Barış Dinçer Yaşar seçildi.
Kartepe Belediyesi’nde iş motivasyonunu ve performansını artırmaya yönelik her ay düzenlenen ayın personeli ödülüne bu ay da Plan ve Proje Müdürlüğü’nden iki personel seçildi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in makamında düzenlenen ayın personeli ödül töreninde Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Filiz ve Bali Holat, Plan ve Proje Müdürü Ferda Şahin ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Abdullah Biçer hazır bulundu.
Birimler arasında yaşanan pozitif rekabetin çalışmalarda da başarıyı artırdığını belirten Başkan Üzülmez, “Kartepe Belediyesi’nde güzel bir uygulamaya başladık. Belediye çalışanlarımız olan işini büyük bir özveriyle, düzenli ve intizamlı yapan, özellikle de yaptığı işin hakkını veren, vatandaş memnuniyetini ve belediyenin kurumsal çalışma zihniyetini öne çıkaran başarılı olan arkadaşlarımızı ilk amirleri, müdürleri ve başkan yardımcılarının önerisiyle bu manada taltif edip tebrik ediyoruz.
Çalışanlarımızın motivasyonlarını artırarak diğer çalışanlarımıza da örnek olacak bu performansı gösterebilmelerini sağlayabilmek adına böyle bir uygulama başlattık. Sanıyorum ki çalışan arkadaşlarımız da bundan memnun. Hem motivasyonları artıyor hem de teşvik ediliyor. Bundan dolayı ayın personeli olan arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.