Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ısrarlı girişimleri sonrası Kartepe Semt Polikliniği’nde mesai saatleri dışında vatandaşlara poliklinik hizmeti verilmeye başlandı.
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Kocaeli Devlet Hastanesi Kartepe Semt Polikliniği’nde 1 Nisan 2015 tarihi itibarıyla hafta içi saat 17.00’den 24.00’e ve hafta sonu da 09.00’dan 24.00’e kadar vatandaşlara poliklinik hizmeti verilmeye başladı. Mesai saatleri dışında gece 24.00’e kadar verilecek poliklinik hizmetleri kapsamında Kartepeliler basit hastalıklarla ilgili muayene hizmeti yanında küçük çaplı yaralanmalara bağlı pansuman ve enjeksiyon hizmeti de alabilecek. Kartepe Semt Polikliniği’nde ilk nöbeti Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan tuttu. Başkan Üzülmez de önceki gün mesai saatleri dışında gece 24.00’e kadar poliklinik hizmeti verilmeye başlanan Kartepe Semt Polikliniği’nde nöbet tutan hekim ve kurum çalışanlarını ziyaret etti.
Ziyarette ilk nöbeti tutan Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arslan ve kurum çalışanlarına örnek davranışlarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Vatandaşlarımızın haklı taleplerini çözüme kavuşturmak adına yaptığımız girişimlerin sonuç vermesi hepimizi mutlu etti. Bu konuda kurumlarımızın uyumlu çalışması sonucu sergilediği birlik ve beraberlik vatandaşlımıza hizmet olarak yansımıştır. Sağlıkçılarımız da özverili bir çalışma örneği sergileyerek buna katkı vermektedirler. Yerel yöneticiler olarak siyasi irade ve merkezi hükümetin desteği ile sorunların tek tek çözüme kavuşturulması halkımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmenin bir göstergesidir” dedi.