Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çocukların daha kaliteli mekanlarda vakit geçirebilmesi için parkları yeni oyun grupları ve spor aletleri ile donatıyor.
Geleceğin teminatı olan çocuklara yönelik yatırımlara özen gösteren Kartepe Belediyesi, sosyal, kültürel ve eğitim alanında farklı hizmetlerde bulunuyor. Bilgi evleri ile park ve yaşam alanların kazandırıldığı Kartepe’de parklardaki oyun grupları ve spor aletleri de yenileniyor. Bu kapsamda 11 çocuk oyun grubu ve 7 takım spor aleti alımı yapan Kartepe Belediyesi planladığı parklarda yeni oyun grubu ve spor aletlerin montajını da yapıyor.
Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yeni oyun grupları ve spor aletlerinin montaj çalışması kapsamında ilk etapta Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde bulunan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Parkı ve Karatepe Mahalle Parkı’na yapıldı. Ekipler iş programı çerçevesinde belirlenen diğer parklara da yeni oyun grupları ve spor aletlerini monte ederek bölge halkının hizmetine sunacak.