İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türkiye 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kocaeli Birlikspor’a moral verdi. Başkan Doğan, Diyarbakır Belediyespor maçı öncesi Kocaeli Birlikspor antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram edip başarı diledi.
Grubunda playoff mücadelesi veren Kocaelispor Birlikspor’lu futbolcu ve teknik heyete güvendiklerini söyleyen Başkan Doğan, ”Arkanızda güçlü bir destek var. Önümüzdeki 2 maç çok önemli. Bu maçları aldığımız taktirde hedefe ulaşmamız daha kolay olacaktır. Sizlere olan güveni boşa çıkarmayacağınıza inanıyoruz” dedi.
Kocaeli Birlikspor Başkanı Fahrettin Kandemir ile teknik direktörü İsmail Ertekin de Doğan’a, ”İlk önce Diyarbakır’ı sonra da Sarıyer’i yenerek hedefe bir adım daha yaklaşacağız. Bize olan güveni boşa çıkartmayacağız” diye konuştular.
İzmit Belediye Başkanı Doğan, Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kocaelipor’un da başarısından gurur duyduklarını sözlerine ekledi.
Bu arada İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli Birlikspor’un Diyarbakır Belediyespor maçı için saat 12.00 de Üçyol, Mehmet Ali Paşa, Perşembe Pazarı, Alikahya ve Çocuk Parkı’ndan ücretsiz otobüs kaldırılacağı öğrenildi.