Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Körfez İlçesi Garaj Alanı yapım ihalesi Büyükşehir Meclis Salonu’nda yapıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan garaj alanı yapım ihalesi Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirildi. Körfez ilçesine yapılacak garajın ihalesine 5 firma katıldı. En yüksek teklif 2 milyon 859 bin TL ile Nomak İnşaat tarafından verilirken, en düşük teklif 2 milyon 284 bin TL ile Özgür Modern Yapı’dan geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirilmesinin ardından açıklanacak. Garaj teslimi ihale sonucunun açıklanmasının ardından 10 içerisinde yapıldıktan sonra, garaj yapımı 250 takvim günü içerisinde tamamlanacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesine CNG’li otobüsler için yaptırılacak olan garaj alanı 13 bin 500 metrekare olacak. Saha içerisine istinat duvarlarının yapılacağı alanda 2 metre yüksekliğinde çevre emniyet çiti yapılacak. Saha alanı içerisinde kazı ve dolgu çalışmalarının yapılacağı alanda 25 santimetre yüksekliğinde demirli beton kaplama yapımı gerçekleştirilecek. Öte yandan alanın alt yapı düzenlemesi, aydınlatma sistemi ve yangın hidrant sistemi yapılacak. Ayrıca garaj içerisinde CNG dolum istasyonu yer alacak.