Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, düzenlenen Halk Günü toplantılarında vatandaşların sıkıntılarını birebir dinleyerek çözüm üretiyor.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Halk Günü” toplantılarında halkın istek ve taleplerini birebir kendilerinden dinliyor. Vatandaşlarla birlikte çözüm önerilerinin değerlendirildiği toplantılarda Başkan Baran, konuyla ilgili müdürlüklere gerekli talimatları vererek çözüme kavuşturuyor.
Şeffaf yönetim anlayışıyla belediye kapılarının vatandaşa her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Baran, “Gerçekleştirdiğimiz insan odaklı çalışmalarımızla 12 ay gibi kısa sürede hızla gelişen ve yükselen bir Körfez vizyonu ve misyonu oluşturduk. Vatandaşlarımızla buluştuğumuz halk günlerinde, halkımızın fikir, önerileri alıyor onların istek ve taleplerini dinliyoruz. Üreten genç bir Körfez için saf ve katılımcı yönetim anlayışımız var. Halk günlerimiz bunun en büyük göstergesidir” dedi.
Halk günü toplantılarına gelen vatandaşları kapıda karşılayan Başkan Baran vatandaşlara teker teker hoş geldiniz diyerek Körfez halkını makamında ağırlıyor.