Kocaelili Masa Tenisçi Neslihan Kavas, Almanya’daki özel Masa Tenisi turnuvasında takımlarda da, ferdi müsabakalarda da üçüncü olmayı başardı.
Geçtiğimiz 26-31 Mayıs tarihleri arasında Almanya’da yapılan, Para Table Tennis Almanya Bayreuth Open turnuvasında takım müsabakalarında ay yıldızlı millilerimiz kürsüde yer aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Neslihan Kavas’ında aralarında yer aldığı milli takımımız yar finalde Çin’e yenilerek üçüncü oldu. Ferdi müsabakalarında Neslihan Kavas, Alman ve Çinli rakibini yenerek yarı finale kaldı. Yarı finalde başka bir Çinli rakibine yenilerek 3. oldu.
Erkekler Class 4’de Abdullah Öztürk ve Nesim Turan’dan kurulu Türk Milli takımı, finalde Fransa’yı 3-0 yenerek birinci oldu. Millilerimiz yarı finalde İtalya’yı, grup maçlarında ise Hırvatistan ve Nijerya’yı aynı sonuçlarla 3-0 mağlup etti. Bayanlar Class 6-7’de Kübra Özsoy, Kanadalı Stephanie Chan ile birlikte Ukrayna’nın önünde set averajıyla birinci oldu. Bayanlar Class 3’de Hatice Dumani Nergiz Altıntaş ve Kezban Çakır’dan oluşan Milli takımımız, yarı finalde Çin’e 3-0 yenilerek üçüncülüğü elde etti.
Bayanlar Class 10’da mücadele eden iki takımımız da yarı final oynama başarısı gösterdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Neslihan Kavas ve Hilal Türkkan’dan kurulu Türkiye 1 takımı, yarı finalde Çin’e 3-0, Merve Demir ve Ebru Can’dan oluşan Türkiye 2 takımı ise yarı finalde Norveç’e 3-1 yenilerek üçüncü oldular. Erkekler Class 5’de Ali Öztürk ve Süleyman Vural’dan kurulu Milli takımımız yarı finalde Almanya’ya 3-1 mağlup olarak 3. sırayı aldı. Ferdi müsabakalarında Neslihan Kavas Alman ve Çinli rakibini yenerek yarı finale kaldı. Yarı finalde başka bir Çinli rakibine yenilerek 3. oldu.