Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye’de Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Levent Köşker ile eşi Seray Güncan’ın nikahlarını kıydı.
Gebze Belediyesi Özel Kalem Müdürü Levent Köşker, dünya evine girdi. Özel Kalem Müdürü Levent Köşker, Seray Güncan ile hayatını birleştirdi. Gebze’de bir otelde gerçekleştirilen nikah merasimi ve düğüne Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Düzce Vali Yardımcısı Salih Karabulut, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli eski İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çalkavur, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz ve çok sayıda protokol devatlisi katıldı.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in kıydığı nikahta evlilik cüzdanını gelin olan Seray Güncan’a verildi. Gençlerin nikahını kıyan Başkan Köşker, “Elimizde büyüyen ve bugün birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız evladımız Levent ile Seray kızımızın nikah akdi için bir araya geldik. Birbirine seven bu gencimize Rabbim her iki cihanda da mutlu mesut ve bahtiyar eylesin inşallah. Levent’e sizin huzurlarınızda tekrar sesleniyorum. Hanıma itaat et rahat et. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi vatana millete hayırlı en az üç evlat yetiştirmeniz dileğiyle tekrar mutluluklar diliyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.