Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM), geçtiğimiz hafta sonunda Türkiye Painball Şampiyonası’nın ikinci ayağına ev sahipliği yaptı.
SEKASEM’in arka tarafındaki çim arazide gerçekleştirilen müsabakalara, Kocaeli’nin yanı sıra il dışından çok sayıda sporcu katıldı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan şampiyonada birinciliği İzmir’den Altay Angelpark, ikinciliği İzmir Göztepe Paintball Kulübü, üçüncülüğü ise Kocaeli Paintball Spor Kulübü elde etti.
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAF) tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteğiyle gerçekleştirilen organizasyon hafta sonunda Kocaeli’nde paintball rüzgarı estirdi. Müsabakalar takım yarışları ile başladı. Ardından şampiyonanın yarı final ve final müsabakalarına geçildi. Müsabakalara Kocaeli’nden Kocaeli Paintball Spor Kulübü (erkek ve bayan) ve Değirmendere Sualtı Topluluğu Spor Kulübü (DESSAT) erkek takımları katıldı.
Takım müsabakaları sonunda İzmir’den Altay Angelpark birinci oldu. Şampiyonada ikinci İzmir Göztepe olurken, Kocaeli Paintball Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde etti. Yarışmanın sonunda dereceye giren takımlar için kupa ve madalya töreni düzenlendi.