Ekranların sevilen yüzü Zahide Yetiş hayranlarıyla 7.Kocaeli Kitap Fuarı’nda bir araya geldi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda ekranın sevilen yüzü Zahide Yetiş bir söyleşi yaptı. Yetiş, ”Kocaeli’nin bende ayrı bir yeri var. Sizleri çok seviyorum” dedi. Uluslararası Fuar Merkezi Yahya Kaptan Konferans Salonu’nda sevenleriyle buluşan Zahide Yetiş, 2. kitabı “Şifa Niyetine”yi anlattı.15 tıp adamıyla yaptığı söyleşileri kitaplaştırdığını söyleyen Yetiş, dinleyicilerin yanına giderek birebir diyaloğa girdi.
Yetiş kadın ve erkeklere mutlu ve huzurlu yaşamanın aslında çok da zor olmadığını söyledi ve ”Dert olmadan olmaz. Kadın ve erkek eşit değildir. Ama birbirlerine üstünlüğü de yoktur. Önemli olan huzurlu ve mutlu olmaktır. En güzeli haklı olmak değil, mutlu olmaktır. Birbirinize karşı anlayışlı olun” dedi. Söyleşide hayatından örnekler veren Zahide Yetiş, ”Duanın önemine çok inanıyorum. Babaannem benim için çok dua ederdi. Ben okuldayken çok pısırık, kilolu dikkat çekmeyen biriydim. Hep en arka sıralarda otururdum. Sonra bir gün bir gösteride rol aldım. 5 dakika sahnede kaldım ve ilk defa alkış aldım. Bu benim için dönüm noktası oldu. Nerede olmam, ne yapmam gerektiğini anladım. Sonra özgüvenim geldi. Rabbim önümü açtı” şeklinde konuştu.
Dinleyicilerin fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştığı Zahide Yetiş daha sonra imza salonuna geçti. Burada hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirip, kitaplarını imzaladı.