AK Parti Konya İl Teşkilatı, 6 Haziran Cumartesi günü Konya Şehir Meydanı’nda saat: 15.30’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yapacağı büyük mitingin hazırlıklarına başladı.
İl Başkanı Musa Arat başkanlığında yapılan ve belediye başkanları ve 31 ilçe başkanının katıldığı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
“EN YÜKSEK KATILIMLI MİTİNGİ YAPACAĞIZ”
Dedeman Otel’deki toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 7 Haziran’a giden süreçte bugüne kadarki seçim çalışmalarını değerlendirdi. 45 gündür tüm milletvekilleri, milletvekili adayları, aday adayları, teşkilat mensupları, kadın ve gençlik kolları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve gönüllülerle birlikte Konya’ya karış karış dolaştıklarını söyleyen İl Başkanı Arat, AK Parti’ye olan sevginin giderek arttığını söyledi. Arat, “Çalışmalarımızı başlattığımız tarihten bu yana çok şükür büyük ilerlemeler kaydettik. Partimize olan sevgi artarak devam ediyor. 6 Haziran’da Sayın Başbakanımızın yapacağı mitingimize de en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah Konya tarihinin en yüksek katılımlı mitingi olacak. Bu yönde de titiz çalışıyoruz. İnşallah tüm bunların sonucunda 7 Haziran’da da zafere ulaşacağız” şeklinde konuştu.
ÇAVUŞOĞLU TEŞKİLATLARA SUNUM YAPTI
Miting hazırlık toplantısının yanı sıra yine İl Başkanı Musa Arat, 31 ilçe başkanı ve seçim işleri başkanlarının katılımıyla bir toplantı daha yapıldı. AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun sunum yaptığı toplantıda teşkilat mensuplarına sandık kurulu yönetimi ve seçim günü bu alanlarda izlenecek yol masaya yatırıldı.