AK Parti Konya Milletvekili Adayı Dr. Leyla Şahin Usta, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hastaları ziyaret etti.
AK Parti Konya İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından Meram ilçesinde görevlendirilen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Dr. Leyla Şahin Usta, Meram Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde seçim çalışmalarını yürüttü. İlk olarak Hastane Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Tekin’i makamında ziyaret eden Usta, hastanenin durumu hakkında bilgi aldı.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Tekin, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Usta’ya seçim çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Daha sonra polikliniklerdeki hastaları ve refakatçileri ziyaret eden Usta, acil şifalar diledi. Hastalara çiçek vererek, sıhhatleri için tavsiyelerde bulunan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Usta, hasta yakınlarının da istek ve sorunlarını dinledi.
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Usta’ya hastane ziyaretlerinde AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Süheyla Şahin, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Döğdü, Meram Belediye Meclis Üyesi Halit Karakurt ve partililer eşlik etti.