AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, Bozkır ve Taşkent ilçelerinde ziyaretlerde bulunarak destek istedi.
İlk olarak Bozkır ilçesinde Bozkırlılar Vakfı’nın düzenlediği programa katılan Altunyaldız, burada Milletvekili Adayı Muhammet Uğur Kaleli, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkırlı iş adamları ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Programda konuşan Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, “Bu sabah Konya’mızdan 783 mahalleye binlerce kardeşimiz, arkadaşımız yola çıktı. Onları dualarla uğurladık. Her bir vatandaşımıza, her bir vatandaşın yüreğine dokunmaya gittiler. Onlara, partimizin ülke ile ilgili düşüncelerini, programlarını, planlarını aktarmaya gittiler. Yanlarına bir şey daha aldılar. Çok kıymetli, ülkemizin geleceği için kendisini adamış ülke sevdalısı, bu ülkenin küresel yürüyüşünü yöneten çok değerli Başbakanımızın selamını götürdüler. Bu selam inşallah karşılık bulacak, bu selam mutlaka yüreklere dokunacak, bu selam onları partimize, ülkemizin sevdasına, erdemliler yürüyüşüne katılmalarını nasip edecek sağlayacak. İnşallah bugünden sonra artık geri sayım başladı. Hemşehrilerimizin köylerinde, kasabalarında dostlarına, akrabalarına AK Parti’nin yürüyüşüne destek vermelerini sağlamaya yönelik telkin, temenni ve icraatta bulunmalarını istiyoruz” dedi.
Bozkır’daki ziyaretinin ardından Taşkent’e geçen Altunyaldız, AK Parti Taşkent İlçe Teşkilatı’nda Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, AK Parti Taşkent İlçe Başkanı Abdulbaki Acet ve partililerle buluştu. Altunyaldız, daha sonra Taşkent’te vatandaşlardan genel seçimler için destek istedi.