Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçenin farklı noktalarında yer alan sanayi sitelerini ziyaret ederek, esnafın istek ve önerilerini dinliyor.
Zafer ve Tırsan Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi’nin hizmet ve yatırımları hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikayı ziyaret eden Başkan Altay, çalışanlarla öğle yemeği yedi. Başkan Altay’a ziyaretlerde AK Parti Konya Milletvekili Adayı M. Uğur Kaleli, 22. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Kılıç, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve AK Parti İl ve İlçe teşkilatından yöneticiler eşlik etti. Selçuklu’nun her geçen gün geliştiğini ve bu gelişmenin nüfus, ekonomi ve sosyal hayat başta olmak üzere tüm alanlara yansıdığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “2009 yılında 487 bin olan nüfusumuz 2015’te 585’bine yükseldi. Bütçemiz 2009 yılına oranla yüzde 350 arttı. Selçuklu’nun bu gelişimi yaşam kalitesinin de artmasına katkı sağladı. Gerçekleştirdiğimiz temel belediyecilik faaliyetleri olan altyapı, asfalt ve temizlik hizmetleri ile Türkiye rekorları ve ilklere imza atarken, halkımızın ‘İyi ki Selçuklu’da yaşıyorum’ demesini sağlayacak hizmetlere imza attık. Ayrıca Kelebekler Vadisi, Aşkın Kanatları Tropikal Kelebek Bahçesi, Otizm ve Down Sendromu Yaşam Merkezi ve Selçuklu Kongre Merkezi gibi Türkiye’de ilk olacak dev projeleri hayata geçiriyoruz” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Adayı M. Uğur Kaleli de, 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz için önemine dikkat çekti. Kaleli, “Dünya ülkeleri, gelişmiş ülkeler dünyada Türkiye’nin tekrar krize girmesi için, tekrar koalisyonlu dönemlere girmesi için ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Biz de Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun talimatları doğrultusunda ülkemizde siyasi istikrarın ve güvenin devam etmesi, projelerin hayata geçmesi, 2023 hedeflerinin hayata geçmesi için çok yoğun bir çalışma içindeyiz” şeklinde konuştu.
AK Parti 22. Dönem Milletvekili Mehmet Kılıç da, “Gün Konya’nın Başbakan Davutoğlu’nun yanında olma günüdür. Konya evladına sahip çıktığını vereceği güçlü destekle tüm Türkiye’ye göstermelidir” dedi.