Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sancak Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay bir gelenek haline dönüşen vatandaşla buluşma programlarına devam ediyor. Sancak Mahallesi Mizan Sokak’ta ziyaretlerde bulunan Başkan Altay, istek ve önerileri dinledi. Ev ziyaretlerinde de bulunan Başkan Altay, “Selçuklu Belediyesi’nin bir başarısı varsa bu da vatandaşla aramızda bir engelin, bir mesafenin olmamasından kaynaklanıyor” dedi.
Mizan Sokakta bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek onların fikirlerine başvuran Başkan Altay, “Sorunları doğru tespit edemezseniz bu kadar büyük bir ilçede mutlaka yanlışlar yaparsınız. Bizde mahalle bazlı sorunları doğru tespit etmeye çalışıyor ve sizlerle her daim bir araya geliyoruz. Her hafta farklı mahallelerde yaptığımız Cuma programları artık bir gelenek haline geldi. Sizlerle bir araya geliyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ayrıca Selçuklu Belediyesi’ne ait resmi internet sitesinde bulunan Başkana Mesaj kısmına yazılan istek ve önerileri bizzat kendim okuyor ve mümkün olduğunca geri dönüş yapmaya çalışıyorum. Ayrıca halkla ilişkiler çalışmaları kapsamında 4 kardeşimiz mahalle mahalle gezerek hem hizmetlerimizi anlatıyor hem de anketler yaparak vatandaşlarımızın isteklerini dinliyorlar. Bu anketler aynı anda hizmet masasına iletiliyor ve çözüm üretiyoruz. Sizlerin fikirleri, önerileri bize ışık tutuyor” diye konuştu.
Vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine Sancak Yüzme Havuzunu ilçeye kazandırdıklarını söyleyen Başkan Altay, “Yaklaşık 5 bin m² alan üzerine inşa ettiğimiz Sancak Yüzme Havuzu 6 milyon TL’ye mal oldu. Hanımlar ve erkekler için ayrı ayrı seansların olduğu Sancak Yüzme Havuzu, yarı olimpik yüzme havuzu, Türk hamamı, saunası, fitness salonları, çocuklarımız için ayrı antrenman salonları ve yaz aylarında yaz spor okulları tarafından kullanılmak üzere açık bir yüzme havuzundan oluşan bir kompleks. Bu tesisimize sizleri davet ediyorum, belediyemiz tarafından işletilen bu tesisten gönül rahatlığı ile hizmet alabilirsiniz. Yine Sancak Mahallemizden bulunan Selçuki Hatun Mahalle Konağımızdan binlerce hanım ve emekli vatandaşımız yararlanıyor. Selçuklu’ da sosyal hayatın birer parçası olan bu tesislerimiz sizlere hizmet için inşa edildi” şeklinde konuştu.