Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Işıklar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazı’nı Selçuk Camisi’nde kılan Başkan Altay namaz sonrasında mahalle sakinlerinden gelen istek ve önerileri dinledi.
Işıklar Mahallesi’nde yapılan programa Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Selçuklu teşkilat üyeleri de katıldı. Selçuklu’da Cuma buluşmalarının ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bu büyümede halkımızdan aldığımız destek ve güçlü iletişimimiz kuşkusuz en önemli gücümüz. Selçuklu Belediyesi ilçenin her noktasına rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında birçok prestijli yatırım kazandırıyor. Kelebekler Vadisi, Otizm ve Down Sendromu Yaşam Merkezi gibi büyük projelerde sona yaklaşıyoruz. Bu hizmetlerin yanında temizlik, yeşil alan ve altyapı çalışmalarına devam ediyoruz. Şu an ilçenin birçok noktasında ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Baharla birlikte Selçuklu’da tempomuzu daha da arttırdık” dedi.
Selçuklu Belediyesi tarafından Işıklar Mahallesi’ne yapılan yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Altay, “Nüfusun yoğun olduğu bu bölgeye Mahperi Hatun Mahalle Konağı’nı kazandırdık. Ravza Parkı’nın bulunduğu alanda yer alan sosyal tesisimiz modern ve estetik yapısı ile bölgeye değer kattı. Tesisimizden spor yapan bayanların yanı sıra haftanın belli günlerinde erkekler de yararlanabiliyor. Bu tesisin içinde emeklilerimizin de hoşça vakit geçirebilecekleri bir emekli lokali de yer alıyor. Ayrıca Ravza Parkı’nda da revizyon çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.