Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi tarafından başlatılan “Mobil Belediye” uygulamasının 6. durağı Kandil Mahallesi oldu.
Belediye Başkanı Mehmet Kale, personel ile birlikte sabah mesaisine Kandil’de başladı. Belediye çalışanları da gün boyu halkın belediye ile ilgili işlemlerini yaptı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kale, ‘Mobil Belediye’ uygulamasıyla hem yerinden yönetim ilkesinin en iyi şekilde yerine getirildiğini, hem de halkla iletişimlerinin daha da kuvvetlendiğini kaydetti. Konuşmasında Haziran ayında yapılacak genel seçime de değinen Mehmet Kale, “2002’den beri yürüyen milli irade kervanını durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. AK Parti, bu seçimde oy oranını daha da artırarak yeni bir zafere daha imza atacaktır” dedi. Türkiye’nin dünyadaki itibarını yükselten, ülkeyi baştanbaşa hizmetlerle donatan AK Parti’nin önüne bu icraatları yaparken çok engel çıkarıldığını ifade eden Kale, AK Parti’nin kararlı ve dik duruşuyla bütün bu engeller aşıldı. Bugüne kadar girdiğimiz her seçim önemliydi ama bu seçim belki de en önemlisidir. Ülkemizin hedeflerine ulaşabilmesi için bu seçimde saflarımızı daha da sıklaştırarak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek Konya’mızın gururu Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na en büyük desteği vermeliyiz” dedi.
Kandil’de vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Kale, kendisine aktarılan problemlerin çözümü için birim amirlerine talimat verdi. Mehmet Kale ayrıca hasta ziyaretlerinde bulundu, mahalledeki çocuklara oyuncak hediye etti. Kandil Mahallesi sakinleri de uygulama dolayısıyla Başkan Kale’ye teşekkür etti.