Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı M. Sait Gönen seçim çalışmaları kapsamında, Tekstil Pazarı, Buğday Pazarı, Konya Otogarı ve civarında vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.
“Çalınmadık kapı, girilmedik sokak bırakmayacağız” sloganıyla başlattığı seçim çalışmalarında, Konya ve ilçelerinde adım adım dolaşan ve vatandaşlarla buluşan Gönen, “Seçime yaklaşırken, Konya ve ilçelerinde Milliyetçi Hareket Patisi’ne güven ve ilgi her geçen gün katlanarak artmaktadır. MHP tüm Türkiye’de oy oranını büyük oranda artırmış durumda. Çeşitli araştırma şirketleri tarafından yapılan anketler de bunu doğrulamaktadır. ‘Bizimle Yürü Türkiye’ seslenişimize yürekten katılan vatandaşlarımız 7 Haziran’da MHP’yi iktidara taşıyacaktır” dedi.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Konya Milletvekili adayı Sait Gönen, çalışmalara başladıkları günden bu yana binlerce seçmenle görüştüklerini ve AK Parti iktidarlarından bunalan vatandaşların güveni ve çareyi partilerinde bulduklarını gözlemlediklerini söyledi. Gönen, “Bu seçimde, çalışmalarımızda karşılaştığımız atmosferde, sokaktaki vatandaş, sanayideki, pazardaki esnaf, tarladaki çiftçi, fabrikadaki işveren ve işçi, memur, emekli toplumun her kesiminden insanımızın AK Parti’ye olan tepkilerini dinliyoruz. Geçim sıkıntısı altında ezilen vatandaşımız artık AK Parti’ye inanmıyor ve güvenmiyor. Nereye gitsek, kiminle görüşsek herkes derdini anlatıyor. Ülkemizin kaderini de belirleyecek olan 7 Haziran karar anıdır. Seçmen bu iktidara dur demenin zamanının çoktan geldiğinin bilincinde ve bu kararı da sandıkta gösterecektir. Türkiye bizimle yürüyor. Konya bizimle yürüyor. Tüm hemşehrilerimize partimize gösterdikleri ilgi ve güvenden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.
Sağlık alanında uzun yıllar görev yapan M. Sait Gönen’in, seçim çalışmaları sırasında sık sık sağlık konusunda da sıkıntılarını anlatarak, kendisinden yardım isteyen vatandaşları muayenede ediyor.