Konya’nın Seydişehir ilçesinde "İslam Nedir?" Kitap Okuma ve Bilgi Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Seydişehir Gönülbağı Derneği Kuran Halkaları, Cıvıltı Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen ‘İslam Nedir?’ Kitap Okuma ve Bilgi Yarışması’nın sonuçları açıklanarak dereceye girenlere ödülleri verildi.
Seydişehir Belediye Düğün Salonu’ndaki ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Celal Bican, Fen Lisesi Müdürü Halil Öksüzoğlu, İmam Hatip Lisesi Müdürü Ebubekir Karakuş, Gönülbagı Derneği Yöneticileri ve davetliler katıldı.
Gönülbağı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sürer programda yaptığı konuşmada, “İslam nedir? Okuma ve Bilgi Yarışması, Gönülbağı Derneği Seydişehir Kuran Halkaları ve Cıvıltı Çocuk Kulübü Platformu olarak doğru bilgiye ve doğruya yöneltilmeye açık en uygun yaş grubu sayılan lise gençliğine hitaben gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle uydurulan dine değil Allah’ın Resulüne indirilen dine uymak isteyen gençlere bu yolda karınca kararınca destek olmayı amaçladık inşallah niyetimizi amelimizi ve eylemimizi Rabbim kabul eder. İyilerin ve iyiliklerin hakim olduğu bir dünya düşlüyoruz, niyetimiz budur rabbim inşallah nasip eder” dedi.
Yarışmada birinci olan Emine Gün’e laptop, ikinci Anakız Saliha Değirmenci’ye cep telefonu, üçüncü Mustafa Yılmaz’a tablet ve ilk ona girenlere de çeşitli hediyeler verildi.