Kütahyaspor, profesyonel liglerde 241 maçta 35 gol atan Aydın Kuzu’yu transfer etti.
Kütahyaspor, geçtiğimiz hafta geçen yıl İzmir FBM Makine Balçova Yaşamspor’dan Aydın Kuzu ile anlaşmaya vardı. 10 numara pozisyonunda oynayan 29 yaşındaki oyuncu ile anlaşmaya varan Kütahyaspor, yeni sezonun en önemli transferlerinden birini de gerçekleştirmiş oldu. Transfer Komitesi ile görüşen Aydın Kuzu, yapılan görüşme sonrasında kendisini bir yıllığına Kütahyaspor’lu yapan imzayı attı.
Kulüp tesislerinde imza atan Aydın Kuzu, şampiyonluğa oynayan bir ekibe geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, ”Kütahyaspor bir il takımı ve şu anda hak ettiği yerde değil. Yeni sezonda bu takımı hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Beni bu forma ile tanıştıran yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım” dedi.
Kütahyaspor sportif direktörü Şener Aşkaroğlu ise, Aydın Kuzu transferinin Kütahyaspor’a büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü belirterek, ”Aydın Kuzu ile Çaykur Rize’de Süper ligde birlikte oynadık. Takımımıza büyük katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.
İmza töreni sonrasında tesisleri gezen Aydın Kuzu, sırtına Kütahyaspor forması giyerek, basın mensuplarına poz verdi. 2004 yılında profesyonel olan Aydın Kuzu, yaklaşık 11 yıl sonra Kütahyaspor ile anlaşarak tekrar amatöre dönüş yapacak.(EFE)