AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Kütahya’da, sokak diliyle ülkenin Cumhurbaşkanı’na ve Başbakanı’na hakaret edenlerle aynı seviyeye asla düşmeyiz" dedi.
Çetinbaş, yaptığı açıklamada, halkın, 13 yıldır AK Parti hükümetlerine verdiği desteğin artarak devam ettiğini vurguladı.
Başkan Çetinbaş, şöyle konuştu: "AK Parti, siyasette ahlakın, edebin ve hayanın dilidir.Bu bizim şaşmaz düsturumuzdur. Bu bize Kurucu Genel Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız bilge insan Ahmet Davutoğlu’nun ilk öğütlediği ilkedir. Siyasette azığı tükenenler kan ve göz yaşından beslenenlerin düştükleri durum verdikleri demeçlerden ve asla hiçbir siyasi için söyleyemeyeceğimiz tarzda ezberlenmiş küfürleri sıralamalarından bellidir. Bu durum bizi daha da itidale ve sabırlı olmaya mecbur etmektedir.İlim, irfan ve medeniyet şehri Kütahya’da, sokak diliyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve Başbakanına hakaret edenlerle aynı seviyeye asla düşmeyiz. Böyle olduğu içindir ki, aziz milletimiz 13 yıldır bize verdiği desteği artırarak devam ettirmektedir. Biz bu tahterevallinin iki ucundaki siyasileri kendi bataklıklarında debelenmeye bırakırken diyoruz ki; AK Parti siyasette ahlakın, edebin ve hayanın dilidir." (EFE)