Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya’nın termal turizm merkezlerinden Ilıca Kaplıcaları’nı ziyaret ederek, alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Özdoğan, Murat Arık, Galip Gültekin, Fatih Kölgeli ve Ali İhsan Ertaş ile belediye daire müdürleriyle birlikte Ilıca’da gerçekleştirilen faaliyetleri inceledikten sonra vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulundu.
Başkan Saraçoğlu, "Ilıca bizim göz bebeğimiz buraya hakkettiği değeri biz sağlayacağız. Burada Hasulhasın önemli bir yeri var her yerde havuz var ama her yerde Hasulhas yok bizim bu değerleri korumamız gerekiyor ve biz Hasulhası eski haline getireceğiz. Ayrıca Ilıca’ya Harlek 5 yıldızlı otel-tatil köyü kazandırma adına Yap-İşlet-Devret modeli ile 26 Mayıs’ta ihaleye çıkacağız.Ilıca’nın sorunu çok ama biz hepsini tek tek çözüme kavuşturacağız.Ilıca’nın bütün ara sokaklarına parke taşı döşeyerek toprak yolları bitireceğiz. Biz Ilıca’ya yapacağımız çalışmalarla eski ihtişamına yada daha iyi bir duruma getireceğimize inanıyoru" ifadelerini kullandı. (EFE)