Kütahya’da faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ve meslek odaları temsilcilerinin görüşünü almak amacıyla yapılan temayül yoklamasında, AK Parti Kütahya Milletvekili aday adayı Bilal Cicavoğlu’nun birinci çıktığı ileri sürüldü.
Edinilen bilgiye göre, AK Parti İl Başkanlığı’ndaki oylamada, 786 sivil toplum örgütünün başkan ve yöneticilerinin oy kullandığı öğrenildi. Oylamada 465 STK’nın başkan ve yöneticisinin oyunu alan TMSF Şirketleri Yönetim Kurulu üyesi Bilal Cicavoğlu’nun ilk sırada yer aldığı belirtildi.
Cicavoğlu, AK Parti’nin Kütahya’da gerçekleştirdiği temayül ile ilgili bir değerlendirme yaptı.
Temayüle STK temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiğini ve bundan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Bilal Cicavoğlu, "AK Parti adaylarını tespit için yoğun katılım sağlayan ve oy kullanan STK yönetim kurullarına sonsuz teşekkür ederiz. Hem AK Parti, hem de STK’lar çok güzel bir icraata imza attılar. Birlik ve beraberlik içinde olmanın şuurunu gösterdiler. Yoğun katılımları ile ’Yeni Türkiye’nin’ oluşumunda biz de varız dediler. 7 Haziran seçimlerine hazır olan AK Parti kadroları ile adeta bütünleştiler. Bu birlik ve beraberliğin sürmesini istediler. Katılımları ile AK Parti’nin gücüne güç katacağını gösterdiler" ifadelerini kullandı. (EFE)