Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Kütahya milletvekili adayı Fazıl Kasap, seçim çalışmaları için gittiği Pazarlar ’da vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.
Halka ve esnaflara CHP iktidarında yapılacak icraatları da anlatan Kasap, askeri ücretin net bin 500 TL olacağını dile getirdi.
Ak Parti döneminde Kütahya’nın bilhassa özelleştirmeden dolayı acı bir tablo ile karşı karşı olduğunu ifade etti.
13 yılda 11 önemli kuruluşun AK Parti tarafından özelleştirildiğini belirten Fazıl Kasap, esnafların tek tek elini sıkarak 7 Haziran seçimleri için destek istedi.
CHP Kütahya Milletvekili adayı Fazıl Kasap, “Pazarlar çiftçisi mağdur. Çiftçinin ürettiği ürün para etmiyor. Kiraz ve vişne pazarlamalarında çete tarzı tüccarlara boyun bükülüyor. Halk mağdur. Sağlık konusunda ilçede büyük sıkıntılar var. Vatandaşlar sadece aile hekimlerine muayene olabiliyor. Mesai dışında hastalar Simav veya Gediz’e gitmek zorunda kalıyorlar. İlçe merkezinin ve köy yollarında büyük sıkıntılar var. İktidara geldiğimizde tüm bu sorunları çözeceğiz” dedi.
CHP Kütahya Milletvekili adayı Fazıl Kasap’a CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha şahbaz, CHP Pazarlar İlçe Başkanı Salih Çetinkaya ve partililer eşlik etti.(MB-EFE)