Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, Toplum Yararına çalışma yapan geçici orman işçileri Hıdrellez etkinliği düzenledi.
Pazarlar’ın Bağlaryakası mevkisin de düzenlenen Hıdrellez şenliğine İlçe Kaymakamı Soner Bedir, Garnizon Komutanı İlker Bahadır, Ak Parti İlçe Başkanı Bilal Demirci, Özel İdare Müdürü Süleyman Erdoğan, bazı kurum çalışanları ve geçici orman işçileri katıldı.
Hıdrellez etkinliğine katılanlara gözleme, ayran, çay ve mangalda et ikram edildi. Bembeyaz çiçek manzarasında yapılan etkinlik sonrası İHA muhabirine açıklamada bulunan İlçe Kaymakamı Soner Bedir, “ bembeyaz kiraz çiçekleri manzarasında yapılan Toplum yararına çalışan geçici Orman işçilerinin Hıdrellez etkinliğine katıldık. Geçici işçiler tarafından hazırlanan gözleme, ayran, çay ve mangal ziyafetinde bulunduk. Her şey çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Toplum Yararına çalışma yapan geçici orman işçileri ise, “düzenlediğimiz Hıdrellez etkinliğine katılan herkese teşekkür ederiz. Kendi imkanlarımızla Hıdrellezi kutlamak istedik. Baharın gelişini müjdeleyen bu günü en iyi şekilde kutladık. Herkese teşekkür ederiz” dediler.(MB-EFE)