Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu’nda, 2014-2015 Akademik yılının sona ermesinin ardından mezuniyet mevlidi okutuldu.
Gediz Yükseköğrenim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen mezuniyet mevlidi Gediz Meslek Yüksekokulu Kampüsünde bulunan Üniversite Cami’sinde gerçekleştirildi.
Gediz Yükseköğrenim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu, Dernek Başkan Yardımcısı Erol Altıntaş, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, öğretim görevlileri, öğrenciler, veliler ve ilçe halkının katıldığı mezuniyet mevlidine büyük ilgi gösterildi.
Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından okunan mezuniyet mevlidinin ardından, mezun olan öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında vatana, millete, anne ve babalarına, hayırlı, dürüst bireyler olarak yaşam sürmeleri için dualar edildi.
Mevlit sonunda, Gediz Yükseköğrenim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından tüm misafirlere şeker ve gülsuyu ikram edildi. (MA-EFE)