Gediz Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, İzci Lideri Vedat Akan ve bir grup izci ve sporcu ile birlikte İlçe Kaymakamı Avni Kula’yı makamında ziyaret etti.
Gediz Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk yapılan ziyarette, kulübün gelecek dönemdeki projelerini anlatarak imkanları ölçüsünde ve kulüp yönetimin fedakarlıklarıyla, gençlere sahip çıkmaya çalıştıklarını söyledi. Futbol, atletizm ve izcilik gibi birçok branşta faaliyet gösterdiklerini ifade eden Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, amatör kulüplere olan katkılarından dolayı Kaymakam Avni Kula’ya teşekkür etti ve kulübün armasının bulunduğu bir kupa ile Çanakkale Zaferinin 100. Yılında ziyaret ettikleri 57. Alay Kampında izcilerin başlarına taktıkları Enveriye Kabalağı hediye etti.
İlçe Kaymakamı Avni Kula da ziyaretten dolayı Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü yöneticilerine teşekkür ederek kulüp çalışmalarında başarılar diledi.
Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Gediz Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, İzci Lideri Vedat Akan, izci ve sporcu grubu, amatör maçlarda ve halı saha maçlarında güvenliği sağlayan, sporun gelişmesinde ve gençlerin spora yönelmesinde önemli katkı sağlayan İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar’a teşekkür ettiler.
Kulüp Başkanı Muhittin Ertürk tarafından İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar’a kulübün armasının bulunduğu kupa, futbol topu ve Enveriye Kabalağı hediye edildi.
Ziyaretten çok memnun kaldığını belirten İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübüne değişik alanlarda yaptığı spor faaliyetlerinden dolayı kutladı ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan kurtulması için mutlaka spor yapmaları gerektiğini ifade etti.
Ardından Şehit Cavit Kaçmaz Karakolunu da ziyaret eden sporculara Karakol Amirleri ve polisler tarafından sıcak bir karşılama yapıldı ve çay ikram edildi.
Çay sohbetinden sonra Şehit Cavit Kaçmaz Karakol Amiri ve polislere Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübüne ait hediyeler takdim edildi.
Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, “Gençlerin spor yapmasına destek veren tüm kurum ve kuruluşlara ziyaretlerimiz devam edecek ve gençlerimize her alanda sahip çıkacağız” dedi.