Kütahya’nın Hisarcık İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik açılan ve çeşitli sosyal etkinliklerin yapıldığı Hızlı Klavye Kullanımı ( F klavye) Kursunun amacına ulaştığı bildirildi.
12 Haziran 2015 tarihinde sona erecek Hızlı Klavye Kullanımı ( F klavye) Kursunun sosyal etkinlik ve muhabbet ortamında geçtiğini söyleyen Kurs Öğretmeni Hisarcık Çok programlı Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman Alan Şefi Cemil Şimşek,” 41 Meslek Yüksek Okulu öğrencisinin katıldığı haftalık 12 saatlik kursun yanı sıra ders dışında öğrencilerle birlikte çiğ köfte ve piknik organizasyonu düzenledik. Ayrıca ders aralarında gitar ve saz eşliğinde şarkılı, türkülü aktiviteler gerçekleştirerek kursiyerlerin sıkılmadan eğlenerek öğrenmelerine imkan sağladık. Bu sayede kursiyer olmayan ancak daha önce kurslarımıza katılan kişileri de kursumuza çektik. Bunun semeresini son yaptığımız final sınavında aldık. Sınava katılan 41 öğrencimiz 3 dakikada bakmadan ve kurallı olarak 60 kelime net yazarak sınavı başarıyla geçmişlerdir. Bundan sonra tek amacımız öğrencilere en kısa sürede daha çok net kelime yazma becerisi kazandırmak olacaktır.” diye konuştu.
Hızlı Klavye Kullanımı ( F klavye) Kursunun hayli eğlenceli geçtiğini söyleyen, Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Lojistik Bölümü 2.sınıf öğrencisi Çiğdem Duran,” Hızlı Klavye Kullanımı kursunda yapılan etkinlikler sayesinde sıkılmadan ve eğlenerek 10 parmak klavyemizi geliştirme fırsatı bulduk. Kurs süresince ve kurs dışında her zaman bizlerle birlikte olan Kurs Öğretmenimiz Cemil Şimşek’e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.(MA-EFE)