Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, köylerde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, İlçe Özel İdare Müdürü Süleyman Erdoğan ile birlikte Akşinik ve Yenice köyünde incelemelerde bulundu ve köyde yaşayan insanların sorunlarını dinleyerek çözülmesi gereken sorunların hemen giderileceğini belirtti.
İlçe Kaymakamı Soner Bedir, İlçe Özel İdare Müdürü Süleyman Erdoğan ile birlikte İlçeye bağlı Yenice Köy, Akşinik köylerini ziyaret ederek köylerde incelemelerde bulundu
Muhtarların istek ve taleplerini de alan Kaymakam Soner Bedir, acil çözülmesi gereken sorunların hemen giderileceğini belirtti.
Köy gezilerinde köylüler ile de bir araya gelen Kaymakam Soner Bedir, halkın sıkıntılarını dinleyerek istek ve taleplerini de aldı. Kaymakam Bedir, ihtiyaçlarını yerinde görmek için burada olduklarını ifade ederek, devletin tüm birimleri ile birlikte yanlarında olduklarını, bu tür ziyaretler ile vatandaşın sorunlarını yerinde gördüklerini ve çözümü konusunda da çaba sarf edeceğini kaydetti.
Vatandaşlarda Kaymakam Soner Bedir’ in köylerine yapmış olduğu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, devleti yanlarında görmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirttiler.(MB-EFE)