Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, havaların ısınmasıyla birlikte başlayan düğünler devam ederken, Pazarlar ilçesi Kaymakamı Soner Bedir, düğüne katılarak vatandaşlarla birlikte harmandalı oynadı ve halay çekti.
Göreve başladığı günden bu yana halkın takdirini kazanan Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, Meryem ve Kamil Kul çiftinin düğününe katıldı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki çay bahçesinde düzenlenen düğünde doğu kültürü ile batı kültüründen oyunlar sergilendi. Gençlerle birlikte harmandalı oynayan Kaymakam Bedir, aynı zamanda doğu kültürünün simgesi haline gelen halayı da çekti.
Meryem ve Kamil Kul Çiftinin düğününden önce düzenlenen eğlenceye Kaymakam Soner Bedir, AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, bazı daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
İlçenin gelenek ve göreneklerine uygun olarak büyük coşku içinde geçmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Van İli Erciş ilçesinden olan Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, “Düğünler neşe ve mutluluk içinde yapılır. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Doğu ve batı kültürünü birlikte yaşadık. Evlenen çifte mutluluklar diliyorum" dedi.
Düğüne ev sahipliği yapan aileler ve vatandaşlar ise ilçe kaymakamını aralarında görmekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, Kaymakam Soner Bedir’e teşekkür ettiler.(MB-EFE)