Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Gediz’deki eğitim kurumlarında incelemelerde bulundu.
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Ertaş ile birlikte Gediz Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nda düzenlenen okul-kurum müdürleri toplantısına katıldı.
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, toplantıda tüm eğitim yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmasında, eğitim-öğretim liderliği, yönetim, iletişim ve değerler eğitimi konularında açıklamalarda bulundu.
Toplantının ardından İlçe Kaymakamı Avni Kula ile birlikte Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, 46. Ortaöğretim Öğrenciler Arası Proje Yarışması Bölge Finalinde Bilgisayar alanında birinci olan öğrencilerle bir araya gelip, öğrencilerin proje sunumlarını izlediler.
İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, sunumdan sonra 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci kaydı yapacak olan Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet Bölümünde de incelemelerde bulundu.
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Ertaş burada cübbe giyerek, yeni eğitim yılına doğru bölümle ilgili yapılan hazırlık çalışmalarını değerlendirdiler. (MA-EFE)