Kütahya’nın Simav ilçesinde gelir vergisi rekortmenliğini yıllardır kimseye kaptırmayan kereste tüccarı Nurullah Koyuncuoğlu ( 86),teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.
Ödediği gelir vergisi ile Kütahya il genelinde ilk 10 mükellef arasına giren Koyuncuoğlu’na teşekkür belgesi Kekliktepe Mahallesindeki Kereste Fabrikasında Kaymakam Gökhan Gürbüzerol başta olmak üzere Simav’ın AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan ve Vergi Dairesi Müdürü Sezai Süzük ve mesai arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle takdim edildi.
60 yılı aşkın memleketi Simav’da kereste ticareti yaparak geçimini sağlayan Koyuncuoğlu, “Bu memleket bizim. Devlet bizim. İşadamları olarak bizler vergi konusunda üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Rekortmen olarak belge almak beni gururlandırıyor” dedi.
Kaymakam Gökhan Gürbüzerol, “Simav sizinle gurur duyuyor. Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek imzalı böylesine anlamlı bir belgeyi size takdim etmekten büyük bir onur duyuyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Simav’ın AK partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan, “Simav’ın gururu Nurullah Koyuncuoğlu’nun yıllardır vergi rekortmenliğini kimseye kaptırmaması ve bu yıl da Kütahya genelinde ilk 10 mükellef arasında yer alması bizi gururlandırıyor” şeklinde konuştu.
Simav Vergi Dairesi Müdürü Sezai Süzük, “Nurullah Koyuncuoğlu şahıs olarak Kütahya il genelinde ilk 10 mükellefimiz arasında yer alıyor. Ayrıca mükellefimiz olmasından gurur duyduğumuz Nurullah bey vergisini gününde ödeyen en iyi mükelleflerimiz arasında yer alarak yıllarca çevresine örnek oluyor. Kendisine Bakanımız Mehmet Şimşek imzalı teşekkür belgesini işyerinde takdim etmekten de büyük bir onur duyuyoruz” dedi.