Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler arası güreş turnuvası düzenlendi.
Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen güreş turnuvası Cumhuriyet Meydanında çay bahçesinde düzenlendi.
Düzenlenen güreş turnuvasında 58 kiloda Salih Gün, 54 kiloda Tolga Türkseven, 50 kiloda Bilal Baş, 56 kiloda Süleyman Kocapınar ve 120 kiloda Murat Aydın birinci oldular.
Güreş turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri 19 Mayıs Egemenlik ve Spor Bayramı törenlerinde verileceği bildirildi.
Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen güreş turnuvasını İlçe Kaymakamı Soner Bedir, Garnizon Komutanı İlker Bahadır, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Emniyet Amiri Fikret Gün öğrenciler ve vatandaşlar izledi.
Güreş turnuvası hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Faruk Ünver, "Pazarlar ilçesinde ata sporumuz olan güreş’i gençlere tanıtmak ve güreş sporuna yeni sporcular kazandırmak için okullarımızda büyük çaba harcanıyor. Bu çabayı halkımıza göstermek ve halkımızın güreşe olan ilgisini artırmak istiyoruz. Güreş turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri 19 Mayıs Egemenlik ve Spor Bayramı törenlerinde verilecektir. Turnuvaya katılan okul yöneticilerimize, Beden Eğitimi öğretmenlerine ve bu organizasyonun mimarı olan öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi. (MB-EFE)