Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde okulların yıl sonu programları devam ediyor. Pazarlar İlkokulu öğrencileri tarafından 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle yıl sonu etkinliklerinde aileleri ile buluştu. Pazarlar İlkokulu öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu etkinliğinde doyasıya eğlendiler.
Pakom’da düzenlenen Pazarlar İlkokulu yıl sonu programına veliler büyük ilgi gösterdi.
Okul öğrencilerince hazırlanan skeçler, klipler, halk oyunları, pleybek ve canlı müzik gösterisi veliler tarafından büyük ilgi gördü. 3 saat süren gösteride ailelerin çocuklarından daha heyecanlı oldukları gözlendi.
Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi kısa bir konuşma yaptıktan sonra Pazarlar İlkokulu idarecisi, öğretmenler ve personeline teşekkür etti.
Öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler ve skeçler sergilendi. Mezun olan 60 öğrenci için hazırlanan diploma töreninden sonra mezun olan öğrenciler kep attılar.
Ayrıca Pazarlar ve Simav ilçelerindeki esnaflardan temin edilen binlerce liralık çeşitli hediyeler yapılan çekilişlerle dağıtıldı. Okul yararına yapılan çekilişler büyük ilgi gördü.
Pazarlar İlkokulu programına katılan davetlilere, velilere ve öğrencilere Pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.
Pazarlar İlkokulu yıl sonu programına Garnizon komutanı İlker Bahadır, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, Pazarlar-Şaphane ilçeleri Süt Birliği Başkanı Mehmet Ali Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler köy ve mahalle muhtarları, Öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.(MB-EFE)