Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi ile Gökler Şehit Ali Kazankaya İlkokulu’nda kütüphane kurdular.
Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında Gökler Beldesindeki Şehit Ali Kazankaya İlkokulu’na giden Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, okul idaresi ile belirlenen salona tamirat ve tadilat yaptıktan sonra bir okul kütüphanesi kurdular. Daha sonra hayırsever vatandaşların yardımlarıyla toplanan kitaplarla donatılan kütüphaneyi küçük öğrencilerin hizmetine sundular.
Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Kasım Çaycı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sosyal Sorumluluk Faaliyetlerine aralıksız devam eden okulumuz köy çocuklarını da unutmadı. Sorumluluk bilinci taşıyan öğrencilerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen pilot okullardan biri olan Gökler Şehit Ali Kazankaya İlkokulunda “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” isimli bir proje gerçekleştirdi. Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi bağlamında gerçekleştirilen faaliyette okul idaresi ile belirlenen salona tamirat ve tadilat yapılıp hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla toplanan kitaplar öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Öğrencilerimizin toplum için faydalı bireyler olması ve yardımlaşma duygularının arttırılması ve topluma örnek olması amacıyla yapılan bu tür faaliyetlerini devam ettirmek için öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz.
Öğrencilerimize, Gökler Şehit Ali Kazankaya İlkokulu Müdürü Ceyhan Altıntaş’a ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.(MA-EFE)