Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi ve Simav Orman İşletmesi tarafından Pazarlar Sulama Göleti’nin çevresine 500 adet ağaç dikildi.
Simav Orman İşletmesi bünyesinde Toplu Yararına Çalışma programı çerçevesinde çalışan işçiler ve Pazarlar Belediyesi işçileri tarafından 300 adet Akçaağaç, 100 adet At kestanesi, 50’şer adet Karaçam ve sedir fidanları dikildi.
Akça ağaç, at kestanesi, karaçam ve sedir fidanlarının Simav Orman İşletme Müdürlüğünden temin edildiği ve Pazarlar sulama göleti etrafına dikildiği bildirildi.
Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, “1990 yılında yapımı tamamlanan 2013 yılında sulaya açılan Pazarlar sulama göletimizin etrafını Simav Orman İşletmesi Müdürlüğü ile Belediyemiz ortaklaşa ağaçlandırıldı. Gölet etrafına 300 adet Akça ağaç, 100 adet At kestanesi, 50’şer adet Karaçam ve sedir fidanları dikildi. Göletin etrafına ağaçlandırarak göletimizin güzelliğine güzellik katmak istiyoruz. Yaz mevsiminde vatandaşlarımızın piknik alanı olarak kullanmalarını arzu ediyoruz. Bu çerçevede bizlere destek veren Simav Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ederim” dedi.(MB-EFE)