Tavşanlı Devlet Hastanesi tarafından bugün saat 14:00’te düzenlenecek olan “Sağlık Söyleşisi”nin konusu Kronik Akciğer Yetmezliği. Hastane Başhekimi Dr. Ünal Ünalan, tüm Tavşanlılıları bu etkinliğe davet ederek “Erken Teşhis”in önemine vurgu yaptı
Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi ve Tavşanlı Belediyesi’nin işbirliğinde yapılacak Sağlık Söyleşisi’nin bu hafta ki konusu genel de sigara kullananlarda rastlanan ve ölümcül bir hastalık olan KOAH, yani Kronik Akciğer Hastalığı olacak. Belediye Kültür Sarayı’nda bugün saat 14:00 de başlayacak olan söyleşi de Uzm. Dr. Şenay Tunçel, vatandaşları bilgilendirecek.
Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ünal Ünalan, bu tür programları önemsediklerini ifade ederek “Son yıllarda sigara kullanımına bağlı olarak artış gösteren ve ölümcül sonuçlar doğuran KOAH hakkında Tavşanlı halkımızı bilinçlenmeye davet ediyoruz. Tabii ki her hastalıkta olduğu gibi erken teşhis çok önemli. Bu programlar sayesinde hastalıkların belirtileri ve neler yapılması gerektiğini halkımıza anlatarak, bize zamanında gelmesini istiyoruz. Bugün saat 14:00’de tüm halkımızı Kültür Sarayı’na davet ediyorum “ dedi.(İÖ-EFE)